Over ons

Het leukste en gezelligste kleinschalige flexibele kinderdagverblijf in Sassenheim.

Wij streven ernaar om kwalitatief goede kinderopvang te bieden. Wij onderscheiden ons van andere organisaties door ons heel flexibel op te stellen in het aantal uren en/of dagdelen dat u bij ons kunt afnemen. U bepaalt zelf hoe vaak, hoelang en wanneer u uw kind bij ons op het dagverblijf wil brengen. Bovendien, en in deze tijd is dat zeker geen onbelangrijk detail, betaalt u alleen het aantal uren dat u afgesproken heeft om uw kind bij het dagverblijf te brengen. Deze kosten zijn ook voor een gedeelte terug te vorderen bij de Belastingdienst via toeslagen.nl. Als u vaste dagen/uren afspreekt, worden deze in rekening gebracht. Ook bij ziekte of korte vakanties. Wel bestaat er altijd de mogelijkheid om uren die betaald, maar niet afgenomen zijn, in te halen.

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en hanteren het principe “uurtje factuurtje” met een minimum van 4 uur per maand
De kosten zijn vanaf € 7,25 per uur. Hiervoor bieden wij fruit/tussendoortjes, lunch en luiers, maar bovenal een 3-tal gekwalificeerde, liefdevolle juffies die van iedere dag een feestje maken.

beezzlogoWij zijn iedere dag vanaf 6.00 uur geopend tot maximaal 18.30 uur.

Heeft u vragen stel ze gerust, of schijf u in
Karin van der Plas
06-48588819